Ženski body za oblikovanje s/s bodyeffect ORO
Ženski body za oblikovanje s/s bodyeffect ORO
Ženski body za oblikovanje s/s bodyeffect ORO
  Ženski body za oblikovanje s/s bodyeffect ORO
  Ženski body za oblikovanje s/s bodyeffect ORO
  Ženski body za oblikovanje s/s bodyeffect ORO

  Ženski body za oblikovanje s/s bodyeffect ORO

  na zalogi
  34,90 €
  Z DDV

  Ženski body s/s bodyeffect ORO izdelan za vitkejši izgled pasu in trebuha.

  Barva
  • črna
  • bež
  Velikost
  • S/M
  • M/L
  • L/XL

  Skupna ocena izdelka Skupna ocena izdelka:

  0 1 2 3 4
  5,00/5 - 4 ocen

  Poglej ocene
  0 1 2 3 44
  0 1 2 3 00
  0 1 2 0 10
  0 1 0 1 20
  0 0 1 2 30

   Dodaj komentar Poglej komentarje Poglej komentarje
  Pinterest
   

  Oblikovalni body, izdelan za vitkejši izgled pasu in trebuha. Zmanjša maščobne blazinice in gladi linijo. Tanki šivi ne dražijo kože in lahko ga brezskrbno nosimo pod oblačili. pospešujejo izgorevanje maščob, izboljšujejo izločanje tekočin iz telesa, oblikujejo postavo in blažijo videz pomarančne kože. Bodi z močnim pritiskom in ozkimi naramnicami.

  - Nudi oporo za prsa, hrbet.
  - Oblikuje pas in boke v idealno linijo.
  - Antibakterijski vložek na intimnem delu.
  - Struktura materiala deluje na kožo kot mikromasaža, spodbuja cirkulacijo krvi.

  Sestava: 86% poliamid, 14% elastan

  510119

  V podjetju Norman Group se zavezujemo preučevanju in proizvodnji oblačil z visoko tehnološko vsebino, zasnovanih za zagotavljanje najvišjega učinka v vseh okoliščinah. Široka ponudba vključuje izbor modelov za moške in ženske, ki jih označuje:

  Visok nivo elastičnosti oblačilom zagotavlja prilagajanje telesu; omogoča svobodno gibanje in prijeten mehkoben občutek. Visoka kakovost sestavin z odvajanjem odvečne vlažnosti podpira naravno uravnavanje toplote telesa.
  Odsotnost šivov in prilagajanje modelov so zagotovilo udobja brez občutka stiskanja.
  Oprijem in ohranjanje oblike: blago se popolno oprime telesa in ohranja velikost in oprijem tudi po dolgi uporabi in pogostih pranjih. Ponudba brezšivnih oblačil ni le vprašanje udobja in prikladnosti, temveč tudi stvar elegance ter neprestanega tehnološkega napredka, tako pri pletivu kot pri oblikovanju. Uporabo najnaprednejših vlaken tako ves čas usklajujemo z oblikovanjem izdelkov.

  Etika & certifikati

  Podjetje zasleduje načela etičnega proizvodnega procesa in s tem zagotavlja delavcem in okolju osnovne pravice. Ne le lepa in tehnološka proizvodnja, temveč tudi etična, temelječa na načelih moralnih zakonitosti, enakovrednosti, enakosti in preglednosti za varovanje človečnosti, zdravja in delovnega okolja. Vsi izdelki podjetja Norman Group so narejeni iz odličnih pletiv, kot rezultat točnih raziskav in strogega nadzora proizvodnje, z Oeko Tex certifikatom. Norman Group je član združenja Sedex, ker zagotavlja preglednost in upoštevanje predpisov pri vseh procesih. Zagotovljena Oeko Tex certifikacija v vseh fazah proizvodnje.

  Etično ravnotežje

  V podjetju Norman Group izvajamo proizvodnjo s surovinami in pletivi, ki dosegajo najvišje kakovostne standarde in so tudi Oeko Tex certificirana. Norman Group je član združenja Sedex, ker zagotavlja preglednost in upoštevanje predpisov pri vseh procesih. Proizvodnjo izvajamo z upoštevanjem zakonodaje s področja poklicne varnosti, v vseh deželah, kjer poslujemo.
  Zadnji dve leti tudi pospešeno vlagamo v okoljsko vzdržnost. Tako na primer z novim sistemom osvetlitve na sedežu podjetja v Castel Goffredu zagotavljamo znatne prihranke energije. V oddelku barvanja in zaključnih obdelav so z namestitvijo sodobnega sistema za proizvodnjo pare in vroče vode prihranili znatne količine plina. Z uporabo novega načina barvanja bomo v podjetju glede na obstoječo porabo prihranili 40 % vode, kar bo zmanjšalo njeno porabo za 150.000 kubičnih metrov letno. Sisteme za tkanje smo prilagodili, tako da sedaj zbiramo odpadno toploto in s tem zmanjšujemo porabo energije za ogrevanje. V podjetju tudi vlagamo v izobraževanje, šolanje in hitrejši pretok znanja.

  Morda vam bo všeč tudi

  Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

  Ocene izdelka Ocene izdelka (4)

  Na podlagi 4 ocen - 0 1 2 3 4 5,00/5
  Razvrsti po:

  0 1 2 3 4
  (5/5

  Body ORO za oblikovanje telesa

  0 od 0 kupcev/obiskovalcev je imelo to oceno za uporabno

  Spoštovani,\\nBody ORO je v skladu z mojimi pričakovanji, lepo se prilega in daje prijeten občutek na koži. Hvala, sem zelo zadovoljna!\\nZelo bi pohvalila tudi sodelovanje z vami, saj sem v telefonskem pogovoru dobila ključne nasvete in zelo prijazne odgovore na moja vprašanja.


  0 1 2 3 4
  (5/5

  Presenetljivo hitra dobava

  0 od 0 kupcev/obiskovalcev je imelo to oceno za uporabno

  Izdelek je takšen kot sem ga želela in si ga predstavljala. Tudi ponujene mere izdelka so \\\"razumljive\\\", kar pomeni, da se na ponujeno številko velikosti lahko zaneseš. ZELO in prijetno pa me je presenetila HITRA dostava. Izdelek je drugi dan že bil pri meni. Z veseljem bom še kaj naročila pri vas. lp


  0 1 2 3 4
  (5/5

  Super

  0 od 0 kupcev/obiskovalcev je imelo to oceno za uporabno

  Dober izdelek ki res lepo oblikuje postavo in skrije \\\"ročke\\\"\\\"


  0 1 2 3 4
  (5/5

  Nataša

  0 od 0 kupcev/obiskovalcev je imelo to oceno za uporabno

  Po pogovoru z vami ,sem se očitno prav odločila ,saj je body prav takšen ,kot sem ga iskala.Hvala vam za nasvet.\\nLp \\n Nataša


  Izdelek dodan na seznam želja