Choose a searcher
  Filter izdelkov
Velikosti
Barve
Proizvajalec
tip rokava

Bikini kopalke 2022

Bikini kopalke bodo verjetno za vedno ostale ene izmed najpopularnejših kosov kopalk. So zelo primerne za ženske z manjšimi prsmi, saj ne zahtevajo veliko opore. Ponujamo vam širok izbor različnih barv in vzorcev. Izbirate lahko kopalke glede na barvo kože in postavo. Izdelane so premišljeno, saj so bikini kopalke v naši ponudbi trajnostne, kakovostne in hkrati zelo udobne. Zato jih boste lahko nosile tudi več sezon. Poleg tega bodo zaradi udobnosti pripomogle k vašemu dobremu razpoloženju in maksimalnemu uživanju v toplih dopustniških dneh. V naši ponudbi lahko vse ženske, ne glede na starost in postavo, izberejo svoje bikini kopalke v katerih bodo zasijale. Najdete lahko odlično kombinacijo bikini zgornjega in spodnjega dela.

Kostium kąpielowy Blancossa bikini Białe
7-10 dni
Bikini kopalke 2022

Ženske bikini kopalke Blancossa bele

Obsessive
58852
41,89 €
Ženske bikini kopalke optično podaljšajo noge in poudarijo zadnjico. Tanke črte nad pasom in na bokih poskrbijo za ženstven videz.
S M L
Kostium kąpielowy Balitta Fioletowy
7-10 dni
Bikini kopalke 2022

Ženske bikini kopalke Balitta Fioletowy

Obsessive
58849
38,91 €
Ženske bikini kopalke v sijoči barvi, ki iztopajo iz množice. Dvojne naramnice na hrbtu in enojne na vratu. Spodnjice z dvema tankima črtama na bokih.
S M L
Prikazujem 1-10 od 202 izdelkov
Izdelek dodan na seznam želja

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - Več o tem