Dostava in reklamacije

Dostava vašega naročila

 

1. PREKLIC IZDELKOVV primeru, da ste si kasneje premislili z nakupom in izdelka ne želite nas o tem obvestite z preprostim sporočilom, da ne želite izdelkov. S tem boste nam in tudi drugim prodajalcem prihranili cca 15 eur dodatnih stroškov, ki jih imamo z naročilom. PROSIMO, da ne delate po sistemu, da se premislite nato pa ne prevzamete na pošti pošiljke.

 

2. DOSTAVA: Trenutno je omogočeno plačilo ob povzetju, plačilo po predračunu in plačilo preko PayPal sistema in PLačilnimi karticami Mastercard, Visa. Poštnina se obračuna po veljavnem ceniku Pošte Slovenija za pošiljanje paketnih pošiljk. Pri nakupih v vrednosti nad 50 EUR je dostava brezplačna. Pri nakupu z plačilom po povzetju vam pošljemo naročeno z pošiljko, ki stane 4,90 EUR. Z plačilom Mastercard, Visa, PayPal in Bančno nakazilo je strošek poštnine 3,50, brez dodatnih stroškov. Z prevzemom blaga se neizpodbitno strinjate z plačilnimi pogoji in ostalimi pogoji poslovanja s strani Figura-Ms d.o.o. Pri prejemu pošiljke bodite pazljivi na poškodbe škatle z izdelki. Če je škatla potlačena in zmečkana na to takoj opozorite poštarja in v njegovi prisotnosti naredite zapisnik o morebitnih poškodbah, ki bo osnova za reklamacijo izdelka. 

3. REKLAMACIJE: Reklamacije upoštevamo v roku 14 dni na vidne napake na izdelku. Izdelek je potrebno vrniti na naslov Figura-Ms d.o.o. , Kanižarica 11 a, 8340 Črnomelj v roku 30 dneh od obvestila o vračilu izdelka. Poštnina ob vračilu izdelka bremeni kupca! Izdelku je potrebno obvezno priložiti račun. Brez računa vam reklamacije ne bomo mogli upoštevati. Obvezno napisati na račun, v primeru vračila kupnine, tudi vaš TTR. Kupnine ne vračamo preko poštnih nakaznic, ker ne zagotavlja sledljivosti toka plačil med kupcem in podjetjem.

Reklamacija se ne upošteva v naslednjih primerih:

- vidna obraba na izdelku (pri reklamaciji v roku 15 dni)

- vidne poškodbe, ki so posledica nepravilne uporabe in vzdrževanja izdelka

- netočna količina vračila poslanih izdelkov

- obvezna izdelava reklamacijskega zapisnika 

 

VRAČILA IZDELKOV: Obrazec za vračila izdelkov lahko kreirate samo takrat, ko se prijavite in opravite nakup kot registriran kupec, kot GOST ne boste morali ustvariti vračila izdelka. Status naročila mora biti spremenjen v dostavljeno. V primeru oddaje naročila kot GOST nas morate obvestiti po telefonu (07 30 52 090) ali elektronski pošti (prodaja@trgovina-figura.si) o vračilu izdelkov v roku 15 dni od prejema naročila. Pri pakiranju pazite, da je škatla dobro zaprta in ne omogoča nepooblaščenega poseganja v notranjost. Prav tako ne dodajajte preveč papirja v prazen prostor v škatli, ker se lahko poškodujejo košarice pri kopalkah ali spodnjem perilu. V temu primeru vam na žalost ne moremo več priznati vračila izdelka.
Obvestilo je potrebno poslati po elektronski pošti na prodaja@trgovina-figura.si  ali pisno po navadni pošti. Razna SMS obvestila, Viber klici, FB obvestila in podobno ne veljajo kot uradno obvestilo od odstopa od naročila.

OBRAZEC ZA VRAČILO

Samo za Hrvatske kupce!!

POVRAT narudžbe
Trenutačno vraćamo novac putem bankovne uplate. Prozivode šaljite nazad na našu adresu:

Trgovina Figura
Kanižarica 11a
8340 Črnomelj

Slovenija

VRAČILO KUPNINE

Pri vračilu kupnine dobite povrnjeno celotno prvotno kupnino z poštnino vred nazaj na vaš bančni račun. edini strošek, ki vam ostane je pošiljanje izdelkov nazaj. Če pošljete priporočeno (do 500 g ) vas takšno pošiljanje stane okoli 1,80.

Kupnine ne vračamo preko poštnih nakaznic, ker ne zagotavlja ustreznega toka plačil med kupcem in podjetjem.

 

VRAČILO KOPALK IN SPODNJEGA PERILA MORATE NAREDITI V ORIGINAL ŠKATLI V KATERI STE PREJELI IZDELKE. ČE BODO IZDELKI POSLANI V NAVADNI ALI OBLAZINJENI KUVERTI TAKIH IZDELKOV NE BOMO PREVZELI IN SPREJELI VRAČILA!!!

Prav tako se manjši paketi do 500 g pošiljajo samo priporočeno (ne kot paket), kjer je strošek vračanja do 3,50 eur. Če vam na poštni ne bodo hoteli sprejeti kot priporočeno, nas o tem obvestite in bomo mi uredili.

 

Razlaga: Pri spodnjem perilu in kopalkah so košarice podložene z peno, ki se ob močnih pritiskih deformira. Po takšni deformaciji izdelek ni več prve kakovosti, ampak ima napako in kot tak izdelek ne more v redno prodajo. V primeru, da boste poslali izdelke nazaj v kuverti in bodo poškodovani vam bomo izdelke vrnili brez izjem in dosledno.

Izdelek dodan na seznam želja

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - Več o tem