Choose a searcher
  Filter izdelkov
Velikosti
Barve
Proizvajalec
tip rokava

Ženski korzeti

Ženski korzeti so se v Evropi uporabljali že v 16. stoletju, a so ga kmalu zamenjali modrčki. V zadnjih letih pa je zopet postal trend. Ženski korzeti se nosijo za različne priložnosti. Imenujemo jih tudi ženski stezniki in z njimi lahko oblikujete svojo postavo, predvsem boke in prsi. Mi vam ponujamo široko izbiro med korzeti. Izdelani so večinoma iz bombaža, tisti najbolj modni korzeti pa imajo še dodatke iz čipke in tila. Lahko jih skombinirate s hlačami in majico. Danes so ženski korzeti zelo moderni, saj dajejo videz ženstvenosti. Če želite pritegniti pozornost, so korzeti prava izbira za vas. Oglej si našo ponudbo in ne bo ti žal!

Korzet in tangice 841_COR_1 Korzet in tangice 841_COR_1 2
7 do 10 dni
Ženski korzeti

Korzet in tangice 841_COR_1

Obsessive
0
34,38 €
Neverjetno seksi korzet z nastavljivimi trakovi za nogavice. Oblikovan je tako, da optično zoži pas in polepša postavo. Dobite ga v darilni embalaži.
S/M L/XL
Korzet in tangice Ailay v darilni embalaži Korzet in tangice Ailay v darilni embalaži 2
7 do 10 dni
Ženski korzeti

Korzet in tangice Ailay v darilni embalaži

Obsessive
0
55,42 €
Čudovit, izjemno eleganten korzet. Ta steznik bo poudaril čudovite obline vašega telesa. Poglejte zavezovanje na hrbtu, čudovit v celoti in v njem boš res poželjiva
S/M L/XL
Korzet in tangice Mixty v darilni embalaži Korzet in tangice Mixty v darilni embalaži 2
7 do 10 dni
Ženski korzeti

Korzet in tangice Mixty v darilni embalaži

Obsessive
0
36,37 €
Čipkast korzet s super seksi pasovi in krasnimi detajli. Pravljična kombinacija! Razvajajte se z neverjetnimi izkušnjami - skupaj s svojim ljubimcem. V njem se boste počutili tako dobro. Začetek večera bo zelo razburljiv, konec pa nadvse prijeten - za oba! Pripravljeni na pikantno zabavo? Naj se začne vroče odštevanje.
S/M L/XL
Korzet in tangice v darilni embalaži 871_COR_2 Korzet in tangice v darilni embalaži 871_COR_2 2
7 do 10 dni
74,90 €
Ta steznik je videti čudovit, vendar ne tako nedolžen. Oblecite ga in uživajte noči s svojim ljubljenim! Oblikovan je tako, da optično zoži pas in polepša postavo. 
S/M L/XL

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - Več o tem