Kako nositi perilo za oblikovanje

Ali ste malo manj zadovoljni s svojim trenutnim videzom? Ste kdaj pomislili, da bi uporabili perilo ali drugo oblačilo za oblikovanje postave?

Priljubljenost perila za oblikovanje postave je višja kot kdajkoli prej. Takšno perilo je danes za razliko od svojih predhodnikov udobno, učinkovito, predvsem pa daje obliko naravnega videza. Mogoče boste presenečeni, ampak veliko žensk pod svojimi tesnejšimi oblačili nosi perilo, ki skrije pomanjkljivosti, obenem pa poudari lepote telesa. S perilom lažje uravnavate predel trebuha, zadnjice in vitkega pasu.

Perilo in druga oblačila za oblikovanje postave:

  • Uravnavajo obseg trebuha: Z nošenjem takšnih oblačil boste zlahki prišli do vitkešega videza v predelu trebuha. To je zaradi materiala in načina, kako je to oblačilo konstruirano. Še ena prednost takšnih oblačil je, da navzven niso vidna nikomur.
  • Dvigujejo vašo zadnjico: Zaradi materiala, uporabljenega v perilu in oblačilih za oblikovanje postave, lahko spravite svojo zadnjo plat v super formo. To vodi k videzu, kjer izgleda, da ste na določenih območjih izgubili nekaj centimetrov.
  • Dosegajo Slim & Fit izgled: Z nošenjem oblačil za oblikovanje telesa spodnjice ste videti vitke, fit, seksi in to v le nekaj minutah. Vaše območje trebuha bo videti bolj položno, istočasno bo tudi zadnjica v odlični formi. Vse to zaradi nošenja enega preprostega oblačila.
  • Ohranjajo svežino. V njih se ne potite, neprijeten vonj ne ostaja.
  • So izdelani iz visoko tehnološkega materiala.

Pobrskali smo po internetu in sestavili seznam treh poglavitnih pravil nošenja perila, hlačk, bodyjev, oblek in pajkic, ki vam pomagajo oblikovati želeno postavo.

Pravila nošenja oblačil za oblikovanje postave

1. Naučite se, kako jih pravilno nositi.

Eden od glavnih razlogov, da se ženske izogibajo nošenju oblačil za oblikovanje postave je, da pravzaprav ne vedo, kako jih nositi. Pravilo je preprosto: Oblačite se počasi, tako kot ravnate z najlonkami – tkanino vlecite in spuščajte postopoma. Ne hitite. In ne skrbite, kosi, ki so bolj zapletene narave, pridejo z navodili. Trik je v potrpežljivosti – vredno je! Pazite tudi na cenejše kitajske ponaredke – ti na koncu dneva pogosto puščajo neprijeten vonj, tudi močno potenje zaradi neprodušnosti za odvečno vlago oziroma toploto ni ravno redko.

2. In kdaj ter kako pogosto.

Za vsako vrsto oblačil za oblikovanje postave obstaja veliko različnih stilov. Če iščete podporo za predel trebuha, saj si resnično želite obleči obleko za posebne priložnosti, potem lahko za krajši čas nosite nekoliko višjo raven podpore, kot če iščete nekaj za vsak dan in ves dan. Zelo pomembno je, da se perilo pere na 30 ali 40 stopinjah, suši pa samo na zraku (stran od sonca in pozimi stran od radiatorjev).

Vse oblačila niso enaka. Vsaka vrsta oblačila ima svoj namen:

  • za vitkejši izgled pasu in trebuha izberite hlačke klasične oblike ali tanga hlačke.
  • za vitkejši izgled pasu, trebuha in za blažitev videza pomarančne kože izberite body ali oblekico.
  • za dvig zadnjice izbrite legice, ki zmanjšujejo maščobne blazinice in gladijo linijo.

3. Odločite se, katere dele telesa želite poudariti.

Če dve ženski iščeta perilo in oblačila, s katerimi bi preoblikovale svoja stegna, si lahko ena izmed njiju želi prekriti le stegna in celulit, druga pa želi dejansko zmanjšati navidezno velikost stegen. Prva ženska potrebuje oblačilo z zmerno kontrolo, medtem ko se naj druga ženska osredotoči na dodatno trdno podporo. Vsa oblačila za oblikovanje postave so na voljo v različnih velikostih podpore, zato vedno preverite oznake in opise perila ali drugih oblačil. Ne glede ne na to, kdaj in kako pogosto nosite perilo za oblikovanje postave – nad rekreacijo nikar ne obupajte!

Obstaja veliko koristnih zapovedi in prepovedi nošenja perila in drugih oblačil za oblikovanje postave. Ta obseg informacij ne bi smel puščati pusti vtisa, da so takšna oblačila zapletena. Daleč od tega! Če si o perilu za oblikovanje postave želite prebrati več, potem si oglejte spletno stran www.trgovina-figura.si, kjer je ponudba takšnih oblačil resnično široka.

Related products

Comments (0)

No comments at this moment
Izdelek dodan na seznam želja

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - Več o tem