Ženske legice za oblikovanje visoke

Ženske legice za oblikovanje visoke

Pajkice s "push-up" oblikovalnim učinkom. Oblikovalne legice izdelane za vitkejši izgled pasu in trebuha. Idealno k tuniki ali samostojno nošnjo.

Barva
  • črna
Velikost
  • S/M
  • M/L
  • L/XL
na zalogi
33,91 €
Z DDV

Skupna ocena izdelka Skupna ocena izdelka:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 3 ocen

Poglej ocene
0 1 2 3 4 3
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Dodaj komentar Poglej komentarje Poglej komentarje
Pinterest
 

Pajkice s "push-up" oblikovalnim učinkom. Oblikovalne legice izdelane za vitkejši izgled pasu in trebuha. Zmanjša maščobne blazinice in gladi linijo. Tanki šivi ne dražijo kože in lahko ga brezskrbno nosimo pod oblačili. pospešujejo izgorevanje maščob, izboljšujejo izločanje tekočin iz telesa, oblikujejo postavo in blažijo videz pomarančne kože. Struktura materiala deluje na kožo kot mikromasaža, spodbuja cirkulacijo krvi.

- Fantastične brezhibne legice oblikujejo in dvignejo zadnjico!

- Stisne vaš trebuh, stegna !

- Poleg tega lahko zaradi svoje inovativne zasnove pomaga v boju proti celulitu, izboljša prekrvavitev kože, krvi in porazdelitev telesne maščobe.

- Sestava: 86% poliamid, 14% elastan

*610223*

V podjetju Norman Group se zavezujemo preučevanju in proizvodnji oblačil z visoko tehnološko vsebino, zasnovanih za zagotavljanje najvišjega učinka v vseh okoliščinah. Široka ponudba vključuje izbor modelov za moške in ženske, ki jih označuje:

Visok nivo elastičnosti oblačilom zagotavlja prilagajanje telesu; omogoča svobodno gibanje in prijeten mehkoben občutek. Visoka kakovost sestavin z odvajanjem odvečne vlažnosti podpira naravno uravnavanje toplote telesa.
Odsotnost šivov in prilagajanje modelov so zagotovilo udobja brez občutka stiskanja.
Oprijem in ohranjanje oblike: blago se popolno oprime telesa in ohranja velikost in oprijem tudi po dolgi uporabi in pogostih pranjih. Ponudba brezšivnih oblačil ni le vprašanje udobja in prikladnosti, temveč tudi stvar elegance ter neprestanega tehnološkega napredka, tako pri pletivu kot pri oblikovanju. Uporabo najnaprednejših vlaken tako ves čas usklajujemo z oblikovanjem izdelkov.

Etika & certifikati

Podjetje zasleduje načela etičnega proizvodnega procesa in s tem zagotavlja delavcem in okolju osnovne pravice. Ne le lepa in tehnološka proizvodnja, temveč tudi etična, temelječa na načelih moralnih zakonitosti, enakovrednosti, enakosti in preglednosti za varovanje človečnosti, zdravja in delovnega okolja. Vsi izdelki podjetja Norman Group so narejeni iz odličnih pletiv, kot rezultat točnih raziskav in strogega nadzora proizvodnje, z Oeko Tex certifikatom. Norman Group je član združenja Sedex, ker zagotavlja preglednost in upoštevanje predpisov pri vseh procesih. Zagotovljena Oeko Tex certifikacija v vseh fazah proizvodnje.

Etično ravnotežje

V podjetju Norman Group izvajamo proizvodnjo s surovinami in pletivi, ki dosegajo najvišje kakovostne standarde in so tudi Oeko Tex certificirana. Norman Group je član združenja Sedex, ker zagotavlja preglednost in upoštevanje predpisov pri vseh procesih. Proizvodnjo izvajamo z upoštevanjem zakonodaje s področja poklicne varnosti, v vseh deželah, kjer poslujemo.
Zadnji dve leti tudi pospešeno vlagamo v okoljsko vzdržnost. Tako na primer z novim sistemom osvetlitve na sedežu podjetja v Castel Goffredu zagotavljamo znatne prihranke energije. V oddelku barvanja in zaključnih obdelav so z namestitvijo sodobnega sistema za proizvodnjo pare in vroče vode prihranili znatne količine plina. Z uporabo novega načina barvanja bomo v podjetju glede na obstoječo porabo prihranili 40 % vode, kar bo zmanjšalo njeno porabo za 150.000 kubičnih metrov letno. Sisteme za tkanje smo prilagodili, tako da sedaj zbiramo odpadno toploto in s tem zmanjšujemo porabo energije za ogrevanje. V podjetju tudi vlagamo v izobraževanje, šolanje in hitrejši pretok znanja.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Ocene izdelka Ocene izdelka (3)

Na podlagi 3 ocen - 0 1 2 3 4 5,00/5
Razvrsti po:

0 1 2 3 4
(5/5

Ženske visoke pajkice

0 od 0 kupcev/obiskovalcev je imelo to oceno za uporabno
Skupna ocena: 0 1 2 3 4

Zelo zadovoljna. Naredijo lepo obliko telesa.


0 1 2 3 4
(5/5

Pajkice

0 od 0 kupcev/obiskovalcev je imelo to oceno za uporabno

Super pajkice, uporabne za različne priložnosti od športa do elegantnega videza v kombinaciji s petkami so super :-) Lepo stisnejo in polepšajo noge. Ne tiščijo pravzaprav so zelo prijetne za nosit


0 1 2 3 4
(5/5

Ženske legice

0 od 0 kupcev/obiskovalcev je imelo to oceno za uporabno

Super stisnejo in zgladijo vse gubice na stegnih. Prav tako zgladijo gube na pasu in bokih.


Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - Več o tem