Kopalke 2021

Kopalke 2021 - Kakšne kopalke naj kupim in nosim v letošnjem letu da bom »in« in »wow«?

Muhasto aprilsko vreme nam vsako leto v trgovine prinese nove modele kopalk. Letošnje poletje bo kljub nepredvidljivemu korona virusu kmalu tukaj.  Razmišljati moramo tudi o tem, kam se bomo odpravili na dopust. Ta pa je skoraj vedno povezan tudi z uživanjem ob vodi – morju, reki, jezeru. In kopalke so obvezna oprema.


Najbolj modne kopalke 2021 za ženske bodo letos tiste z visokimi izrezi. Še vedno bodo "in" kopalke živih barv, modni bodo tudi cvetlični in geometrijski vzorci. Če ste ljubiteljica mode morate imeti letos dvodelne kopalke z visokim pasom.  Smernice narekujejo tudi veliko trakcev, kateri se prepletajo na spodnjih in zgornjih delih kopalk. Če pa obožujete retro vzorce ne smete pozabiti na pikice, katere so moderne že nekaj let. Romantične duše pa si bodo lahko privoščile volančke Večni klasiki pa lahko oblečete kar klasične črne kopalke, s tem nikakor ne boste zgrešili.

Pomembno je predvsem, da si boste izbrali kopalke v katerih se boste dobro počutili, kajti le tako jih boste z veseljem nosili. Izberite model in barvo, ki najbolj ustreza vaši postavi. Kopalke tankini  npr. pomagajo optično zmanjšati zaobljen trebušček. Prav tako bodo monokini kopalke vašo postavo optično zožile in zakrile večji trebušček. Če imate poudarjene boke ali stegna bodo za vas prave hlačke s širšim robom v eni barvi, zgornji del pa je lahko barvno bogatejši.  Če imate manjše prsi so za vas kopalke z volančki.

Kopalke za močnejše postave morajo imeti dobro oblikovan nederček za večja prsa, kateri daje dobro oporo prsim. Najboljše so oblikovane košarice s kostjo in širšimi naramnicami, katere morajo biti nastavljive. Velikokrat so enodelne kopalke dobra izbira za tako postavo. Najboljše so kopalke , katere so spredaj nagubane in skrijejo trebušček. Hlačke naj bodo višje in bolj temnih barv. Za atletsko postavo so kot nalašč bikini kopalke ali pa enodelne kopalke s poudarjenim pasom. 

Dvodelne kopalke,bikini kopalke

Kaj pa moške kopalke, kakšni so trendi v letu 2021? 

Moški boste lahko izbirali kopalke v slip modelu, boksarice ali kot kratke hlače. Veliko je enobarvnih kopalk z dodatkom črt ali malih detajlov. Bolj drzni si lahko izberete različne potiskane vzorce ali pa mornarske črte,.....

Slip kopalke 2021

Za vse ki se v vodi odlično počutite izberite moške slip kopalke. Tudi boksarice bodo odlična izbira, kajti oba modela se lepo oprimete telesa in z lahkoto boste športno aktivni v vodi. Modne kopalke kot kratke hlače naj imajo z notranje strani mrežico za boljše počutje, narejene naj bodo iz tkanine ki se hitro posuši. 

Če ste bolj blede polti, poiščite nekaj v temnejših tonih, tisti s temnejšo poltjo pa se odločite za svetlejše barve., tako boste povečali kontrast in izstopali. 

Related products

Ženske kopalke Darcy Nero M-595 (1) Ženske kopalke Darcy Nero M-595 (1) 2
    7 do 10 dni
    Ženske dvodelne kopalke 2023

    Ženske kopalke Darcy Nero M-595 (1)

    Marko
    0
    41,89 €
    Ženske push up kopalke Jessica črne barve. Nedrček je s push up blazinicami v velikostih S, M in L. Lahko se nosijo brez naramnic. Mini klasične hlačke, ki lepo poudarijo postavo.  
    36/S 38/M 42/XL
    Ženske kopalke Verona Bianco M-551 (5) Ženske kopalke Verona Bianco M-551 (5) 2
      7 do 10 dni
      Ženske dvodelne kopalke 2023

      Ženske kopalke Verona Bianco M-551 (5)

      Marko
      0
      38,91 €
      Dvodelne kopalke Verona, ki ti izoblikujejo postavo s podloženimi košaricami in te naredijo v pravo zapeljivko. Vežejo se zadaj na hrbtu. Visoke hlačke zelo lepo poudarijo vašo postavo. Atraktivne in moderne.
      S

      Comments (0)

      No comments at this moment
      Izdelek dodan na seznam želja