V TVOJI NAJLJUBŠI SPLETNI TRGOVINI Z VIP TOČKAMI DO CENEJŠIH NAKUPOV!

  •   KAJ SO VIP TOČKE?


Z VIP TOČKAMI nagrajujemo tebe VIP kupec! Ob vsakem nakupu  lahko svoje točke uporabiš kot popust in tako izdelke kupuješ po še bolj ugodnih cenah! Menjalni tečaj za VIP točke znaša 10EUR nakup = 1 VIP točka = 0,5 EURO.

  •   KAKO DO VIP TOČK?


Preprosto - registriraj se v tvojo najljubšo spletno trgovino na: www.trgovina-figura.si in postani naš VIP član. Pri vsakem nakupu nad 10€ prejmeš 1 VIP točko, ki ti prinese 0,5 € na tvoj račun (ne velja za izdelke v akciji). Točke, ki si jih pridobil/a, uporabiš kot popust pri svojem naslednjem nakupu v Figura Intimo & Fashion spletni trgovini. Popust velja na vse izdelke v redni ceni.

  •   KAKO VEM KOLIKO VIP TOČK IMAM NA RAČUNU?


S svojim uporabniškim imenom in geslom se prijavi v spletno trgovino Figura Intimo & Fashion. Kot VIP član imaš vpogled v število točk na svojem računu, kot tudi vso zgodovino nakupov in popustov "prisluženih" z VIP točkami.  Za vse nejasnosti ali vprašanja smo ti seveda na voljo na: prodaja@trgovina-figura.si in pa na telefonski številki: +386 7 30 52 090

  •   ALI IMAJO TOČKE ROK "UPORABE"?


Točke lahko koristite po preteku 15 dni od zadnjega nakupa ter pridobitve točk in imajo veljavnost 6 mesecev po zadnjem opravljenem nakupu. Minimalni znesek nakupa za koriščenje VIP točk je 15 €.

Primer: Z preteklim naročilom (41 EUR) imam na računu imam 4 VIP točk= 2€. Od mojega zadnjega nakupa v spletni trgovini je minil 1 mesec. Točke lahko uporabim kadarkoli v naslednjih petih mesecih. Ne skrbi me, da bi rok za uporabo točk zamudil, saj je v spletni trgovini v zavihku "moj profil" točno razvidno kdaj sem opravil zadnji nakup in s tem pridobil VIP točke.

Izdelek dodan na seznam želja

Stran uporablja piškotek za pravilno delovanje - Več o tem