In tu je nekaj nasvetov, kako aktualne trende obrnete sebi v prid.

PLISIRANO KRILO

Plasirana krila so uradno nazaj! Vse ljubiteljice retro stila bodo tako zagotovo prišle na svoj račun. Če želite, da bo krilo kar se da »uporabno« in univerzalno, izberite takšnega v nevtralnih barvah – tako ga boste lahko stilirali s puloverji in majicami. In ne pozabite na simpatične balerinke!

KLASIČNE SUPERGE

Superge z vezalkami ali še bolje – brez vezalk – so trend pomladi. Spet je čas, da iz omare povlečete superge, ki ste jih nosili v rani mladosti, najsibo to klasičen Converse čevelj ali Adidas model; pomembno je le, da gre za superge! Kombinirajte jih s kavbojakmi in usnjeno jakno – to bo dobitna kombinacija. Izberite takšne v beli ali črni barvi.

Letošnje barve so ROŽNATA…. 

Trendi za pomlad/poletje 2017 napovedujejo kose oblačil vijolične in roza barve. S tem boste svoji pojavi dodali modern pridih. Barvi sami po sebi dajeta vtis živahnosti in življenjske energije. Če niste prepričani, da si boste kombinacijo obeh barv upali nositi, najprej preizkusite s posameznimi kosi!


VIJOLIČNA, ….

…in NUDE!

 Svetlo bež krilo, ki izgleda kot usnje, lahko nosite čez dan na delovnem mestu ali pa zvečer.

KOMBINIRAJTE JOPICO in SRAJCO 

Vse je plastenju – ta čudovit in ob enem praktičen kos se vrača (v kolikor ne ostaja tu že nekaj sezon). Spodaj oblecite lepo barvno srajco, krilo, kavbojke, obleke in poleti celo kratke hlače. Možnosti imate veliko!